Copenhagen Fashion Week
13. januar 2020

Midt Factoring deltager på Copenhagen Fashion Week den 29. og 30. januar


Vi er et hold kunderådgivere og sælgere fra Midt Factoring, der den 29. og 30. januar besøger eksisterende og nye tekstilkunder, som deltager på CIFF, CIFF Kids/Youth og Revolver.

Hvad kan Midt Factoring tilbyde sine kunder?

Midt Factoring er hovedleverandøren af administrative ydelser på debitorsiden til bl.a. tekstilbranchen. Midt Factorings hovedydelse er, at vi fører hele debitorbogholderiet for vore kunder – er behjælpelig med kreditvurderingen af jeres debitorer, finansiering af jeres debitorudeståender samt risikoafdækningen af de enkelte debitorer. Alt sammen noget som kan sikre god konsolideret vækst hos vore kunder.

Midt Factoring har i mere end 40 år været leverandør til tekstilbranchen og hjælper alle typer af tekstilvirksomheder inden for BtB.

Såfremt du ikke allerede er kunde og ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte Senior Salgschef Jens Østrup, som er Midt Factorings specialist i modebranchen.

Jens kan kontaktes på 40194877 eller joe@midtfactoring.dk for en aftale på CIFF eller Revolver. Besøg kan naturligvis også aftales efter messen 😊.

 

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her