Piccoline/piccolo
8. april 2022

Midt Factoring søger en piccoline/piccolo


Vi søger en ansvarsbevidst, engageret og positiv piccoline / piccolo ca. 30 - 37 timer pr. uge.

Er du fyldt med go’ energi, kan denne stilling blive din!

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Udsendelse af fakturakopier og kontoudtog
  • Elektronisk arkivering af indbetalingsspecifikationer
  • Assistance med scanning af fakturaer m.m.
  • Bogføring af betalinger
  • Evt. assistance i køkken/kantine i forbindelse med ferie

Din profil:

Du har afsluttet en ungdomsuddannelse (HHX eller anden gymnasial uddannelse) eller lignende og har lyst til spændende udfordringer i en servicevirksomhed eksempelvis i dit sabbatår, inden du påbegynder en videregående uddannelse.

Som person er du fleksibel, systematisk, stabil og ansvarlig og har lyst til at tage fat på de opgaver, du bliver præsenteret for.

Forventet opstart omkring 1. juni 2022 med få timer. Ansættelsesperioden vil i første omgang være ca. ½ år med eventuel mulighed for at forlænge med yderligere ½ år.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Ansættelse i en virksomhed, hvor vi har et uformelt og åbent arbejdsmiljø med en humoristisk tone, hvor der hersker stor passion og engagement, og hvor vi har arbejdsglæde og kundens behov i fokus.

Send din ansøgning og dit CV, gerne med en udtalelse fra tidligere job, senest den 20. april 2022 til job@midtfactoring.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte HR-chef Lone Plagborg på 96601165 eller 51261267.

                        

 

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her