Debitorservice gør det hele enklere

Når du outsourcer debitorbogholderiet til Midt Factoring, giver det dig mulighed for at effektivisere og frigøre kapacitet til vigtigere opgaver.

Vi kan overtage en lang række opgave: bl.a. distribution af fakturaer, modtagelse/bogføring af indbetalinger, håndtering af opfølgningsprocedurer og risikostyring. Vores store erfaring betyder, at vi er fortrolige med betalingskutymer i mange forskellige brancher. Og vores store internationale sprogkompetencer gør det nemt for dig at arbejde med eksport til resten af verden, hvor regler omkring fakturering og betaling ofte kan være anderledes.

Denne erfaring og knowhow stiller vi til rådighed for dig!

Det er vores klare mål, at både du og dine kunder skal opleve en høj grad af professionalisme, korrekt og venlig optræden i al vores kommunikation. Som kunde hos Midt Factoring har du en fast erfaren kontaktperson, som har ansvaret for den daglige drift af dit debitorbogholderi.

Online overblik over indbetalinger og kontobevægelser

Så snart du har overført dine debitorers fakturaoplysninger til os, sørger vi for bogføring af alle bevægelser, som omgående vil være tilgængelige på MF Online – for både dig og dine kunder. Samtidig kan vi kurssikre salg i fremmed valuta, hvis det ønskes.

Når dine debitorer indbetaler et beløb, sørger vi for korrekt registrering og udligning i bogholderiet uden tidsforsinkelser. Det betyder, at både du og dine kunder altid kan få et helt opdateret overblik.

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her