MF Online giver adgang til vigtige informationer

Kontooversigt

Overblik over de konti hos os, som bruges i forbindelse med factoringsamarbejdet. Der er nem adgang til åbne poster, bevægelser og aktuel saldo helt ned på debitorniveau.

Kundesøgning

Søg efter en eller flere debitorer, som opfylder de angivne søgekriterier - og få vist oversigter og lister, der giver virksomheden et aktuelt overblik.

  • Se, download og udskriv en af de dagligt opdaterede rapporter over debitormassens sammensætning.
  • Ønskes avancerede søgninger, kan kundedata fra MF Online eksporteres til regneark til videre analyse.

Identificer og opret kunde

Opret hurtigt og effektivt nye debitorer med korrekt cvr-nummer, navn og adresse. MF Onlines søgemuligheder indeholder oplysninger om danske virksomheder, så virksomheden altid er sikker på at kunne identificere debitorerne korrekt.

Postbakke

MF Online har en postbakke-funktion, hvor Midt Factoring placerer den daglige korrespondance, eksempelvis afregningsoplysninger og posteringsjournaler.

Arkiv

I MF Onlines arkivfunktion opbevares en kopi af alle virksomhedens fakturaer og kreditnotaer siden factoringsamarbejdets begyndelse. Det er derfor meget let at finde tilbage til et bestemt bilag - og man undgår at skulle finde papir frem fra virksomhedens eget arkiv.

Online fakturaregistrering

Har virksomheden kun et begrænset antal fakturaer, kan MF Onlines fakturaregistrering med fordel benyttes. Fakturaer indtastes direkte på MF Online og bliver straks bogført hos os.

FactoringGuide

I denne sektion findes vejledninger, formularer, oversigter og dokumenteksempler, som kan benyttes i forbindelse med factoringsamarbejdet.

Dine kunder kan også følge med online

Dine debitorer kan også få adgang til MF Online, hvor den enkelte kunde kan søge i egne oplysninger og eksempelvis udskrive en fakturakopi.

Flere muligheder ved et fast samarbejde

Når du har indgået et fast factoring-samarbejde med Midt Factoring, har du endnu flere muligheder med MF Online. Kontakt din faste kontaktperson og hør nærmere.

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her