Idégrundlag

Midt Factoring er forankret på idéen om, at man skaber størst værdi, når man koncentrerer sig om de opgaver, som man er bedst til at løse.

Vi skaber derfor værdi for vores kunder ved at overtage de opgaver i virksomheden, som vi er rigtig gode til at løse - dermed kan virksomheden selv koncentrere sig om det, der skaber størst værdi for den.

Konkret udvikler og leverer vi ydelser, som optimerer samhandel mellem virksomheder, såvel nationalt som internationalt. Ydelserne er af både administrativ, risikomæssig, finansiel og formidlingsmæssig karakter.

Der er 3 søjler i vores værdigrundlag:

  • Vi bevæger os - fleksibilitet og nærhed
  • Vi tager ansvar - ansvarlighed og omtanke
  • Vi skaber værdi - ligeværdighed med vores kunder og hinanden

Som kunde hos Midt Factoring er du knyttet til en fast erfaren kontaktperson, som sikrer, at vi opnår et indgående kendskab til dig og dine kunder. Vores løsninger tilpasses løbende dine individuelle behov.

For at skabe størst værdi for begge parter behandler vi vores kunder med opmærksomhed og nærvær, og vi stiller konstruktive krav til både dig og os selv.

Koblingen af en god idé, de rette medarbejdere, de rigtige ydelser - og en del ihærdighed - har gjort os til en af Danmarks førende virksomheder i branchen.

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her