20 års jubilæum
1. oktober 2020

Administrerende direktør Søren S. Larsen hos Midt Factoring A/S fejrer 20 års jubilæum


  

Den 1. oktober 2020 er det 20 år siden, at administrerende direktør Søren S. Larsen blev ansat i Midt Factoring A/S.

Søren startede i Midt Factoring A/S’ kreditafdeling og blev efter kort tids ansættelse udnævnt til Kreditchef, hvilken stilling han varetog i små 10 år. Herefter blev han Business Line Manager, og den 1. januar 2013 blev han udnævnt til administrerende direktør for selskabet.

Søren udtaler:

”Jeg brænder for at gøre en forskel for danske virksomheder i forhold til at levere det bedste administrative og finansielle produkt, når det gælder virksomheders vigtigste aktiv, debitormassen. Midt Factoring A/S’ løsninger, med outsourcing og finansiering via debitormassen med op til 90% af debitormassens værdi, giver danske virksomheder en optimal mulighed for at opnå finansiering til vækst ved at omdanne kreditsalg om til kontantsalg. Således skal virksomheden ikke tænke på kredittidens længde i forhold til dens samhandel med sine kunder, men alene tænke på kommercielle og konkurrencemæssige vilkår i forhold til samhandlen mellem virksomhederne.”

Gennem hele sin karriere hos Midt Factoring A/S har Søren konstant sat fokus på værdierne ved at benytte Midt Factoring A/S´ ydelser: outsourcing af virksomheders debitorbogholderi og finansiering og afkøb af fordringer, hvor alt administreres via en egenudviklet IT-platform, MF Online.

”Finansiering af debitormassen via en aftale med Midt Factoring A/S er at foretrække for mange virksomheder, da der ikke skal etableres virksomhedspant i forbindelse med indgåelse af en aftale med Midt Factoring A/S. Herved spares omkostninger, ligesom den effektive belåning hos Midt Factoring A/S ofte er væsentligt højere end den værdi, debitormassen kan tillægges under et traditionelt virksomhedspant. Har man som virksomhed allerede afgivet virksomhedspant, da er det en simpel aftale, der skal indgås mellem virksomheden, Midt Factoring A/S og virksomhedspanthaver for at få adgang til de optimale vilkår for finansiering af debitormassen, som Midt Factoring A/S tilbyder”, udtaler Søren og fortsætter:

”Det er en fornøjelse efter 20 år i selskabet at stå i spidsen for udviklingen af et selskab, der har fuld fokus på at yde god service omkring debitoradministration og debitorfinansiering i en stærk, uformel og kompetent organisation. Den særlige ”MF-ånd” mellem kollegaerne gør, at det er sjovt for alle at gå på arbejde og bidrage til den fælles udvikling af selskabet, hver dag.  

Jeg har gennem min ansættelse haft flere forskellige funktioner og arbejdet for stifteren af selskabet, et dansk pengeinstitut, senere et stort internationalt forsikringsselskab, og nu er ejerskabet hos BPCE Factor, der er en del af en stor international bank med base i Frankrig. Såvel de forskellige funktioner som ejerstrukturer har budt på mange gode udfordringer i hverdagen, og det er også en del af årsagen til, at jeg ikke har oplevet én dag, der har lignet den anden i Midt Factoring A/S.

Personlig og faglig udvikling er gået hånd i hånd, og gennem årene har jeg opnået en betydelig og værdifuld viden og erfaring om factoring og international strategisk ledelse, som benyttes til etablering af gode helhedsløsninger til glæde for selskabets kunder, kollegaer og ejere samt øvrige interessenter.”

Ud over at være administrerende direktør for Midt Factoring A/S er Søren medlem af bestyrelsen for Finans og Leasing, hvor han bestrider posten som formand for factoring-sektoren, ligesom han er næstformand for bestyrelsen i Innovatorium A/S.

Privat er Søren gift med Pia, og sammen har de børnene Nikoline og Tobias.

Vi ønsker Søren tillykke med dagen.

 

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her