Velkommen til Jakob Kehlet
9. august 2022

Midt Factoring A/S har pr. 1. august 2022 udvidet sit stærke salgsteam med ansættelsen af Jakob Kehlet som Salgschef.


Jakob har en solid finansiel baggrund med sig og kommer senest fra en stilling hos et stort anerkendt kreditforsikringsselskab. Jakob udtaler: ”Jeg er enormt glad for at blive en del af Midt Factoring A/S og glæder mig til at sælge løsninger til det danske erhvervsliv med såvel finansiering som risikoafdækning. Jeg er overbevist om, at jeg med min baggrund kan skræddersy de løsninger, det danske erhvervsliv har behov for, uanset virksomhedernes størrelse.”

Med udgangspunkt i Midt Factoring A/S’ kontor i Ikast er Jakob allerede ved at blive godt integreret i organisationen. Direktør Søren S. Larsen udtaler: ”Jeg glæder mig personligt meget over ansættelsen af Jakob, som har den rette baggrund, og som menneskeligt passer rigtig fint i vores organisation, hvilket jeg er overbevist om kommer såvel kunder som kollegaer til gode.”

Du er velkommen til at kontakte Jakob direkte på nr. 28 88 45 53 eller mail jke@midtfactoring.dk for at høre mere om dine muligheder for at opnå en optimal struktur på debitorhåndtering samt finansiering af debitorerne.

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her