50 års fødselsdag
29. marts 2022

Søren S. Larsen fylder 50 år


Tirsdag den 29. marts 2022 fylder Søren S. Larsen, administrerende direktør for Midt Factoring A/S i Ikast, 50 år.

Søren S. Larsen  har været i virksomheden de seneste 21 år og kender virksomheden og dens produkter ind og ud. Han har nemlig selv haft fingrene helt nede i maskinrummet på Ikast-virksomheden. Inden direktørstolen blev indtaget i 2013, har han gennem 13 år haft flere andre poster i Midt Factoring. Den forudgående viden om virksomheden passer med hans grundlæggende filosofi om altid at have størst mulig viden om emnet, inden han kaster sig over en opgave – dette for at sikre, at den bedste løsning for alle parter etableres.

Virksomheden håndterer opgaver for såvel mindre som store virksomheder, hvor alle opgaver er fokuseret omkring kundernes debitorer, og hvor alle ydelser leveres på et højt professionelt niveau. Ifølge Søren så kan de opgaver kun løses, fordi Midt Factoring er en solid virksomhed med gode medarbejdere eller rettere sagt kolleger, som Søren udtrykker det, der kan deres håndværk. Nu fylder direktøren 50 år, men Midt Factoring er mere end vant til mærkedage. Flaget hejses ofte til både runde fødselsdage og 20 og 30 års jubilæum blandt de loyale kolleger. 

Fødselaren sætter meget stor pris på at være i en virksomhed, hvor kollegerne kender hinanden godt, og hvor man kan kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade. Søren vægter troværdighed og tydelighed i kommunikationen med kollegerne og kunderne i virksomheden meget højt.

”Jeg er ikke en person, der pakker tingene ind. Det er utroligt vigtigt, at både mine kolleger og vores kunder skal vide, hvad de får, og at det altid er den rigtige løsning, der søges. Gensidig tillid og åbenhed betyder meget for mig”, forklarer fødselaren.

En af Sørens mange opgaver er kontakten til Group BPCE, de franske ejere af Midt Factoring. Det franske ejerskab er med til at gøre Midt Factoring til en solid virksomhed, og det giver en spændende udveksling af finansiel knowhow mellem de to lande. Ligeledes er Søren sektoransvarlig for factoring og medlem af bestyrelsen i brancheforeningen Finans & Leasing.

Søren ser sin 50-års fødselsdag som enhver anden dag. Han er ikke meget for at lave et stort nummer ud af den personlige mærkedag, der fejres privat med hustruen Pia og børnene Nikoline og Tobias.

Kollegerne hos Midt Factoring ønsker Søren tillykke med dagen.

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her