Midt Factoring er igen på Copenhagen Fashion Week
20. januar 2017

Mød Midt Factoring på messen den 1. februar og den 2. februar


Midt Factoring er igen på Copenhagen Fashion Week

En af årets helt store begivenheder i modebranchen står for døren, og for det meste af branchen betyder det stor travlhed og en væsentlig satsning for at få indfriet store dele af årets målsætninger.

 

 

Gode kendte kunder og nøje udvalgte succesvirksomheder

Midt Factoring vil som tidligere koncentrere indsatsen ved Copenhagen Fashion Week hos gode eksisterende kunder og hos nøje udvalgte virksomheder i branchen. Virksomheder som har vist evnen til at skabe vækst og succes.

Midt Factoring har været med til at facilitere adskillige succeser i den danske tekstil- og modebranche, blandt andet ved at stille effektive og konkurrencedygtige factoringkreditter til rådighed for vore kunder.

Vi stiller gerne op til en snak om dine muligheder

Hvis du ikke har modtaget vores invitation til en snak på messen, men mener, at din virksomhed hører til blandt morgendagens succeser i branchen, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at få en snak i løbet af modeugen. Vi er på messerne onsdag den 1. februar og torsdag den 2. februar.

Kontakt Jens Østrup, Salgschef Tekstil, på 40194877 eller joe@midtfactoring.dk for at aftale et besøg på din stand.

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her