Copenhagen Fashion Week
21. januar 2019

Midt Factoring deltager på Copenhagen Fashion Week den 30. og 31. januar


 

Vi er et hold kunderådgivere og sælgere fra Midt Factoring, der den 30. og 31. januar besøger eksisterende og nye tekstilkunder, som deltager på CIFF, CIFF Kids/Youth og Revolver.

Hvad kan Midt Factoring tilbyde sine kunder?

Midt Factoring er hovedleverandøren af administrative ydelser på debitorsiden til bl.a. tekstilbranchen. Den primære ydelse er, at vi fører hele debitorbogholderiet for vore kunder – herudover hjælper vi med kreditvurderingen af jeres debitorer, finansiering af jeres debitorudeståender samt risikoafdækningen af de enkelte debitorer.

Midt Factoring har de seneste 40 år været leverandør til tekstilbranchen og hjælper alle typer af tekstilvirksomheder inden for BtB.

Såfremt du ikke allerede er kunde og ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte Senior Salgschef Jens Østrup, som er Midt Factorings specialist i modebranchen.

Jens kan kontaktes på 40194877 eller joe@midtfactoring.dk for en aftale på CIFF eller Revolver. Besøg kan naturligvis også aftales efter messen 😊.

 

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her