Copenhagen Fashion Week
11. august 2021

Midt Factoring deltager igen på Copenhagen Fashion Week den 11. og 12. august.


Copenhagen Fashion Week

Vi er et hold bestående af kunderådgivere samt sælgere fra Midt Factoring, der den 11. og 12. august besøger eksisterende og potentielt nye kunder, som deltager på CIFF, CIFF Kids / Youth & Revolver.

Hvad kan Midt Factoring tilbyde sine kunder?

Midt Factoring er hovedleverandøren af debitoradministration til bl.a. tekstilbranchen. Den primære ydelse er, at vi fører hele debitorbogholderiet for vore kunder – herudover hjælper vi med kreditvurderingen og risikoafdækning af jeres kunder.

Rigtig mange af vore kunder efterspørger tillige finansiering af debitormassen – hvilket er et godt alternativ til traditionel finansiering i pengeinstitut, da finansieringen følger kundens aktivitetsniveau.

Midt Factoring har de seneste mere end 40 år været leverandør til tekstilbranchen og hjælper alle typer af tekstilvirksomheder inden for BtB.

Såfremt du ikke allerede er kunde og ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte Senior Salgschef Jens Østrup, som er Midt Factorings specialist i modebranchen.

Jens kan kontaktes på 40194877 eller joe@midtfactoring.dk for en aftale på CIFF eller Revolver. Besøg kan naturligvis også aftales både før og efter messen 😊.

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her