Copenhagen Fashion Week
30. januar 2023

Midt Factoring deltager på Copenhagen Fashion Week den 1. og 2. februar


Den 1. og 2. februar deltager Midt Factoring A/S igen på modeugen i København. Vanen tro besøger et hold af account managers samt sælgere eksisterende og potentielt nye kunder, som deltager på CIFF, CIFF Kids / Youth & Revolver. Vi glæder os til igen at se de nye strømninger, som rører sig i branchen.

 

Hvad kan Midt Factoring tilbyde sine kunder?

Midt Factoring er hovedleverandøren af debitoradministration til bl.a. tekstilbranchen. Den primære ydelse er, at vi fører hele debitorbogholderiet for vore kunder – herudover hjælper vi med kreditvurderingen og risikoafdækning af jeres kunder.

Rigtig mange af vore kunder efterspørger tillige finansiering af debitormassen – hvilket er et godt alternativ til traditionel finansiering i pengeinstitut, da finansieringen følger kundens aktivitetsniveau.

Midt Factoring har de seneste mere end 40 år været leverandør til tekstilbranchen og hjælper alle typer af tekstilvirksomheder inden for BtB.

Såfremt du ikke allerede er kunde og ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte en af vore sælgere, som alle er specialister i modebranchen.

Vi kan kontaktes på 96 60 11 00 eller mail@midtfactoring.dk for en aftale på CIFF eller Revolver. Besøg kan naturligvis også aftales både før og efter messen 😊.

Kontakt

Når du udfylder denne formular, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her